November 9, 2015

Life Is Changing. ;)

Assalamualaikum.

Dear readers,
Harini rasa terpanggil nak share something dengan korang.

Hm. Life is changing? For how much? And why?
Well, maybe 100%. haha.

I'll tell you guys why.
Cause I'm free from sadness.

Kenapa tiba-tiba rasa terpanggil nak share benda ni?
Sebab aku terflashback kisah aku dulu.
And tanpa sengaja, aku buat perbandingan.

Kalau dulu,,
Air mata aku ni murah sangat.
Senang nak mengalir.
Hati aku selalu sakit.
Selalu sangat pendam kesakitan sendiri.

Sekarang..
Aku rasa aku makin kuat.
No longer care for the heartbroken, the scars.
I'm just happy being me~

Dulu selalu rasa insecure.
Sekarang, tak kisah kalau cantik ke tak.
Doesn't matter to me at all.

Aku tak kisah jadi diri sendiri.
You know why?
Sebab the real one akan tengok weakness kita and accept kita seadanya.
No complains, no regret.
Sebab apa?
Hanya mata orang yg sygkan kita seadanya, weakness kita tu takdak apa sangat pun.
Am I right?

And aku sedar..
Sebenarnya, diri aku yg sebenar ada, cuma aku bodoh sebab dulu aku jadi orang lain untuk puaskan hati orang lain.
Real happiness start with yourself anyway. ;)

Oh ya.
Still waiting for the right one to come.
Haha. Can't stop dreaming. Well. Girls be like...

As usual, entry memang as simple as this.
Nak buat cam mana. Aku terfikir nak post, so aku post ja.
Haha. Bye, readers!
Till we meet again. Fi Hifzillah.
Assalamualaikum,

No comments:

Post a Comment