December 30, 2015

Sum Up of The Year 2015

Assalamualaikum.

Hai, readers! Well, lusa dah 2016.
So, aku ambik kesempatan ni nak share apa yang berlaku dalam tahun 2015.

I just can't believe what have I done this year.
I mean, semuanya tak berjalan macam yang dirancang.
Yaa, Allah is the best planner. Allah yang tentukan semuanya.

Aku ambik masa jugak la nak adapt dengan semua tu.
Alhamdulillah, dapat terima.

Dari result SPM..
ke isi UPU.. PPISMP..
Isi borang jadi guru pelatih..
Then, break up dengan someone. woo. That's the best part.
Meet up with someone new. This is my favourite part! haha. lol

A lot of things hapened actually.
Tapi cukuplah kalau aku katakan..

2015 ni ajar aku untuk..
Lepaskan orang yang aku sayang.
Ada benda yang kita rancang sebenarnya tak baik pun untuk kita.
Jumpa orang baru, classmates I mean.
and banyak lagi..

Next year, last fasa umur berbelas nih.
Tahun 2017, masuk 20..
Weh, macam tak caye dah meningkat umur.. Haha.
Belajar jadi matang lah lepas nih. hahaha

Aku harap 2016 ni kesabaran aku meningkat.
Tahap pemikiran aku meningkat.
Tahap blur aku downkan sikit.
Cinta? Jodoh? Nanti2 kot. Aku muda lagi ni..
Tapi, kalau ye ada yg berkenan kat hati nih. Aku harap tu last..
Hehe..

Happy New Year, semua!
Harap azam korang 2015 tu tercapai.
Azam 2016 tu buat molek2 tau. Buat yang rasa mampu nak laksanakan eh?
Kalau ada yang sakit hati ke, mintak maaf.. Aku bukan insan sempurna.
Eceh. Ayat cliche. Haha

Okay, setakat ni je entry kali ni..
Till we meet again. Fi Hifzillah,
Sayang sokmo! Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment