November 30, 2016

Time flies so fast!

Assalamualaikum.
Hai, readers! I'm back! haha.

Going out with old friend of mine yesterday giving me some ideas to write today.
Argh! Can't believe I'm growing up too fast! Haha. Nah.

Well.. I get emotional out of sudden. * Lap air mata * Gosh. Can't believe I'm in my last teen.

Short reunion with old classmates. Well, they're ex-SKAA. We were actually.
Can you believe it? The one yang kecik dulu dah besar, dah tinggi dah sekarang.
Everyone is getting more handsome and prettier. Lol. Haha..
My old primary school pun dah banyak perubahan dah. Everything's changed there!
Can't believe my eyes. Haha.
Bila ada kat situ semalam, semua memori masa dulu datang balik,

It's where my childhood memories began. Takleh lupaa..
Kena rotan sebab asyik dapat Math C.
Kena hukum berdiri kat dataran sebab tak siap homework Cikgu Math.
Kalau tak boleh jawab soalan Cikgu BM dulu, kena berdiri sampai habis masa.
Sebelum mula kelas Math, kena congak sifir dulu. Kalau takleh jawab, berdirilah sampai habis masa.
Berlatih senam robik pagi petang sampai malam.
Kelas Hypers malam-malam.
Bila masuk computer lab, mula ah google cari gambar artis lah, buka friendster lah.
Kena gi sekolah pagi-pagi sebab nak kena bertugas.
Kawad? Legend! Haha.
Lompat tali berirama is one of my favourite dulu.
Paling takleh blah, ada scene bergaduh gak dulu! Haha.
Cikgu-cikgu dulu bukan main garanggg.

Takleh nak list semua.. Banyak kot kenangan.

Apa-apa pun, just want you guys to just nikmati masa yang ada.
Photograph it, so whenever you miss it, you can just look to the picture.

Believe me, a single song or picture can bring back the memories. Crazy, right?

Well, till we meet again readers!

Fi Hifzillah. Assalamualaikum. ^^